Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Celerová pomazánka na chlebíčky
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Vídeňské ořechové rohlíčky
Pikantní masová směs na topinky -…
Kmínové přírodní maso - minutka
Měkké sušenky s čokoládou
Krkonošský hubník
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki