Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Bramborové krokety II.
Žabinec vodníka Česílka
Pomazánka z Romadúru II.
Chleba s křupavou kůrkou
Mléčná rýže se skořicí
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Špenátová omeleta
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Feferonková pasta
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem