Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Bublanina
Zapečené špagety II.
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Guláš s hráškem
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi