Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Francouzský ořechový koláč
Podmáslový chléb - moc dobrý
Bramborák rodeo II.
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Drobenkový mazanec (bochánek)
Rýže se zelím a mletým masem
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Lehká tvarohová bublanina
Pečené citronové kuře s jablky a…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami