Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Berlínské řezy II.
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Smažená kapusta
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Kremrole paní Čermákové
Kynuté makové buchty
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…