Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Ostrá pomazánka s pivem
Játrová nádivka na pekáč
Fajnový mix na topinky a do salátů
Výborná kefírovka
Vepřové maso v alobalu
Ředkvičkový salát se šunkou
Játrové knedlíčky mojí babičky
Noky se špenátem
Americký koláč s třešněmi a pudingem
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…