Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Grilovaná kořenová zelenina
Mňamková pomazánka z Nivy
Můj vlastní kuskus
Rajská omáčka, která se musí povést
Dort od lenocha
Pravé italské těsto na pizzu
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Maso v zelenině z pečícího sáčku
Müsli tyčinky II.
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem