Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Špagety s mletým masem a zeleninou
Srdíčka na smetaně
Rychlovka z těstovin
Kuřecí kapsa First class
Vegetariánská Quesadilla
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Houbovo-smetanové špecle
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…