Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Grilovací marináda I.
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Majolková bábovka - ořechová
Salát s rukolou a mozzarellou
Jogurtová buchta II.
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Buchta z cizrny
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki