Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Bulharský salát
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Bábovka MARGOT
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Holandské řízky - smetanové
Tiramisu
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí