Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Likér z máty peprné
Plundrové těsto
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Zelný salát s mrkví a paprikou
Rozpékané bylinkové brambory
Tuňákový salát s cottage sýrem
Jednoduché staročeské plátky se…
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem