Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Perníková buchta s jablky
Smažené ředkvičky
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Kuře ala Kanada
Cibulové vepřové - minutka
Tvarohové koblihy IV.
Dušená mrkev v mletém mase
Tiramisu z pomazánkového másla
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies