Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Krupičková polévka s vejcem
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Hovězí na houbách s kořenovou…
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Piškotová roláda s čerstvým ovocem
Guláš s hlívou ústřičnou
chili-medové paličky
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi