Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Kokosky
Tvarohová bábovka III.
Ukrajinský krabí salát
Studentské rychlolangoše
Rychlovka čína
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Nakládaný králík se zakysanou…
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek