Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Vafle s lesním ovocem
Šťouchané brambory II.
Dušený květák babičky Schwarzové
Oběd z papiňáku
Rebarborový koláč s rumovým karamelem
Pečené kuře na zelí s medem
Krémová polévka z topinambur
Linecké banánky
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek