Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Houskové knedlíky
Bábovka "perníková"
Zapečená růžičková kapusta podle…
Veganský perník
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Mléčná žampionová omáčka
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Rajčatový salát s bazalkou
Grilovaný candát na rajčatech
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Tarte tatin (obrácený koláč)
Cuketový perník s ovocem
Květáková polévka s cizrnou
Salát z buřtů
Asijské pikantní cuketové nudle
Rychlé vegetariánské karí