Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
Paprikový salát
Vepřová krkovice se šlehačkou
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Zapékané brambory s brokolicí a…
Hrnková buchta s kokosem a polevou
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Adžika - zeleninová pasta
Pikantní vepřová pečínka
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Španělské „španělské ptáčky“…
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci