Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Pravý upírský bramborák
Rebarborový džem s ananasem
Výborný karamelový likér
pomazánka - z krůtího masa
Rýže se zelím a mletým masem
Fazolková omáčka
Hustá květáková polévka
Špenátová polévka s pórkem
Pečená řepa s česnekem a fetou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Jablečná buchta