Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Kotlíkový guláš II.
Škvarkové pagáčky
Nízká čokoládová buchta
Jarní polévka s krupicovými nočky
Bochánky z odpalovaného těsta
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Red velvet cupcakes
Kuře „65“
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…