Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Tatarský biftek II.
Hrníčkový perník 1.
Poctivá zelňačka
Hamburger úžasné chuti
Marcipánová hmota falešná (varna)
Bramborové pyré s brokolicí
Sladké zapečené těstoviny s tvarohem
Palačinky s jahodovým přelivem
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort