Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Pikantní vepřová játra
Šlehačková roláda II.
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Bábovka jak od paňmámy
Houbovník z Pojizeří
Mrkvovo-celerový salát
Těstoviny s ricottou a pestem
Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…
Biskupský chlebíček - hrnkový
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest