Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Turistická pomazánka
Mléčná žampionová polévka
Tartaletky
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Sezamové kuře v těstíčku
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…