Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Rajská polévka s krupicovými haluškami
Rychlé rizoto z uzeného kuřete
Pstruh na másle
Játrové knedlíčky od Bohdalky
Tuňáková pomazánka VI.
Salát z jemných párků
Jednoduché špenátové špecle
Borůvkový dezertík I.
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest