Řezy Raffaelo
Dort Raffaelo
Vynikající řezy Raffaelo
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tak tyto kuličky jsou naprosto, ale naprosto famózní, lepší jsem snad nejedla. Jen doporučuji nechat vychladit před tvarování o dost déle, po půl hodině to ještě moc nejde a směs se lepí.
Nakládaný bůček
Židovské řízky
Banánový dortík s kakaem
Bramborový bochánek (mazanec)
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Přírodní krkovička se zelím
Domácí čokoládová zmrzlina
Cereální hruškový / jablečný závin …
Listové šátečky (závin) se špenátem
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli