taky si myslím že by to šlo špatně krájet...ale kdyby se to nastrouhalo tak by to asi šlo...
Určitě bude záležet na druhu jablek. S těmi, které máme my na zahrádce (ale na odrůdu se mě neptejte, kdysi nám známý přeroubal nevalné letní jablko) si to umínm představit docela dobře. Naše jablka OPRAVDU NEZHNĚDNOU a NEOVADNOU ani za 2-3 dny a jsou křehoučká a sladká....Jistě je to ale moučník k rychlejší spotřebě a ne k snídani na celý týden.
To už je lepší do horkého pudinku vmíchat nakrájená jablka nadrobno . A ještě lepší dát na piškot vrstvu podušených jablíček s rumem a skořicí a pak teprve vrstvit dál.
Asi bych si nahoře uměla představit spíš broskvový kompot nebo třeba banány.
Jak vypadají tepelně neupravená jablka druhý den ? A jak se krájí tvrdé jablko, když je pod ním pudinkový krém ?