• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Výborné ananasové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Výborné ananasové řezy

autor: Landsmanová Martina
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výborné ananasové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 1
      plechovka ananasový kompot krájený na kousky
    • 0,50
      hrnek cukr krystal
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1,50
      hrnek polohrubá mouka
  • Krém
    • 1
      kelímek tvaroh
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 0,50
      hrnek cukr krystal
    • 1
      lžíce vanilkový pudink v prášku
  • Na ozdobení
    • ořechy
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Celý kompot rozmixujeme se šťávou a přidáme vejce, hrnek cukru, vanilkový cukr, prášek do pečiva, polohrubou mouku a vše zamícháme. Nalijeme na připravený plech a upečeme, při 180-200 °C po dobu 20 minut.
2
Krém: tvaroh, pomazánkové máslo, 1 lžíce vanilkového prášku, půl hrnku cukru vyšleháme a potom namažeme na vychladlou buchtu a dáme ztuhnout do ledničky. Potom polijeme čokoládovou polevou a posypeme mletými ořechy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ananasové řezy

Ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Tvarohovo-ananasové řezy

Ananasové řezy "Piña Colada"

Ananasové řezy "Piña Colada"

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vlasta | 18. 6. 2011 19:29

    jojo,a říkáme tomu buchta Orgasmus..

  • haolza | 22. 2. 2011 00:29

    tak jsem včera upekla a byla velmi zklamaná,,nevím,kde jsem udělala chybu,nejsem žádná začátečnice,ale buchta mi nevyskočila,byla jako svítek((, i když chuťově dobrá..

  • Kristýna Z. | 17. 8. 2010 14:53

    Krém jsem udělala ze dvou tvarohů (místo pom. másla) a přidala trochu citr. kůry, ananas jsem po přečtení příspěvků nemixovala a je to výborné! Děkuji za inspiraci, dávám 1.

  • Pavla Uličná | 18. 4. 2008 11:36

    Řezy dělávám s rozmixovaným kompotem /může být i meruňkový,broskový/. Do krému dávámkelímek pudingového dezertu z obchodu-bez šlehačky, 2 pomazánkové másla a cukr dle chuti.

  • Alena Hreusová | 2. 4. 2008 05:51

    Tiež som ananás do cesta nakrájala na malé kúsky. Súhlasím so Zdeňkou, tiež mi pudingový prášok za surova v plnke trochu vadil. Na budúce ho už tam nedám. Ináč je to výborný koláč, ktorý hodnotím známkou 1.

  • Marie H. | 17. 3. 2008 14:33

    Kompot jsem taky nemixovala, pudinkový prášek jsem nedala, protože si myslím, že by měl být tepelně upravený. Do tvarohu jsem dala vanilkový cukr a povrch jsem posypala grankem. Jsou to dobré a rychlé řezy, dávám za jedna.

  • Zita Matejkova | 17. 3. 2008 09:36

    Souhlasím,mě taky vadí,nedávám ho a nic se neděje.

  • Zdeňka | 16. 3. 2008 20:03

    Zkoušela jsem s rozmixovaným ananasem i s kousky a všem nám víc chutnalo s kousky.A ten pudinkový prášek mi v krému vyloženě vadil,příště už bych ho tam nedala.

  • Hela - | 16. 3. 2008 18:20

    Nechtěla jsem se do této diskuse motat ale tvrzení, že ananas se musí rozmixovt, je zavádějící. Myslím že může, ale nemusí. Tento recept je tu už několikrát, např. jako Ananasový koláč, Ananasový sen atd. Já sama dělám leta něco velmi podobného (bez tvarohu nahoře) a ve všech případech se tam dává ananas na kostičky, jen pokud jsou velké, tak je trochu překrájím. Ten moučník má tu výhodu, že se všechno naleje do hrnce a jen zamíchá vařečkou. Prášek do pečiva udělá své. A je to velmi dobré.

  • Martina Landsmanová | 16. 3. 2008 13:36

    Paní Kláro, držím vám palečky ať to dobře dopadne a ať to všem u vás chutná

  • Martina Landsmanová | 16. 3. 2008 13:33

    Paní Šárko tan ananas musíte rozmixovat to jinak nejde to je základ těsta a co se tíče tvarohu tak ten co je v kostce myslím že má 250g ale nejsem jsi jistá

  • Klára Keselyova | 16. 3. 2008 13:28

    Martina, ďakujem. Ten recept sa mi pozdáva a verím, že nejak si už poradím. Potom dám vedieť. Klára

  • Martina Landsmanová | 16. 3. 2008 13:22

    Dobrý den paní Barčo,není tam vůbec cítit akorát že to potom chutná po vanilce a kdybyste chtěla dát jiný prášek tak klidně můžete známá skoušela s ananasovým práškem a taky to nebylo špatný.

  • Šárka | 16. 3. 2008 12:24

    šel by ten ananas i jen nakrajet na jemno? (mam jen ponorny mixer... a tim mi to prijde zdlouhave), plechovku asi tu mensi ze? tvaroh tucnejsi? - staci ta cervena vanicka?

  • Šárka | 16. 3. 2008 12:24

    šel by ten ananas i jen nakrajet na jemno? (mam jen ponorny mixer... a tim mi to prijde zdlouhave), plechovku asi tu mensi ze? tvaroh tucnejsi? - staci ta cervena vanicka?

  • Šárka | 16. 3. 2008 12:24

    šel by ten ananas i jen nakrajet na jemno? (mam jen ponorny mixer... a tim mi to prijde zdlouhave), plechovku asi tu mensi ze? tvaroh tucnejsi? - staci ta cervena vanicka?

  • barča | 16. 3. 2008 11:12

    Martino dotaz, trochu mě překvapil pudinkový prášek za syrova ? Není tam cítit ?

  • Jana Remková | 16. 3. 2008 08:48

    Paní Kláro,asi je to slovensky jinak,mám tady krabičku s tím pomazánkovým máslem,není to nic podobného ramě,ani perle,je tam napsáno slovensky Mliečna nátierka.Mám tady kelímek 200 g,ale jsou i jiné gramáže,jsou kulatá balení a tady to je euro,stojí myslím kolem 10 až 15 korun,nevím,jak u vás.Je jedno,jakou gramáž použijete,řekla bych,že se z toho nestřílí.Tato pomazánková másla se dělají v různých příchutích,s křenem,rajčaty,pažitkou atd.Samozřejmě byste použila čisté,bez příchuti.Hodně se teď používá na pečení,podívejte se tady například na beránka z pomazánkového másla,nebo závin meteleskum bleskum.Krémy z něj jsou vynikající.Jana

  • Jana Remková | 15. 3. 2008 21:14

    Ten recept je dost srozumitelný,opravdu vypadá super a já se obávám,že zítra zase utrpí mé předsevzetí hubnout.Děkuji autorce za nedělní ispiraci! Jana

  • Marie H. | 15. 3. 2008 20:19

    Martino, díky. Já jsem si to myslela, ale pro jistotu jsem se zeptala.

  • Klára Keselyova | 15. 3. 2008 19:11

    Dobrý večer.Martina, prepáčte, nechcela som sa Vás dotknúť.Ja poznám pomazánkové maslo, ktoré sa natiera na chlieb, alebo rohlík.U nás je to Rama, obdlžníkový kelímok, Perla guľatý. Ale do krémov mimo masla dávame rastlinný tuk Hera alebo Palmarín, a pod.Takm ešte raz , prepáčte a prajem príjemný večer.

  • Martina Landsmanová | 15. 3. 2008 18:13

    vanilkový prášek je vanilkový pudink než se z něho udělá opravdový pudink.

  • Marie H. | 15. 3. 2008 18:08

    Martino, nemáte se za co omlouvat, recept vypadá moc pěkně, jen by mě ještě zajímalo, co myslíte tím vanilkovým práškem.

  • Martina Landsmanová | 15. 3. 2008 17:35

    POMAZÁNKOVÉ MÁSLO OBYČEJNÉ KELÍMEK 250GR.A VAJÍČKA CELÉ KDYBY SE MĚLI ODDĚLOVAT TAK TO BYCH VÁM TAM NAPSALA A MÁSLO SE TAM NEDÁVÁ .VŠEM SE OMLOUVÁM

  • zdenka | 15. 3. 2008 13:35

    Tak já rozumím dobře,pom. máslo ten běžný kulatý kelímek (250gr.),když je tam " přidáme vejce",tak celá,a na co Rama,Perla?Marně hledám.A přece byste nechtěla dávát pom. máslo křenové,šunkové atak?Samozřejmě neochucené.Nic ve zlém.

  • Klára Keselyova | 15. 3. 2008 11:29

    To pomazánkové maslo ,je ako veľké? ochutené? neochutené? Rama, alebo Perla?. Vajíčka celé, alebo bielky na penu? To by bolo dobre všetko tam popísať. Ďakujem a prajem pekný deň Kl.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Čokoládová poleva Cukr krystal Ořechy Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Prášek do pečiva Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kynutá bábovka s kakaem

Kynutá bábovka s kakaem

Piškotová roláda podle Lidušky

Piškotová roláda podle Lidušky

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Jahodové muffiny II.

Jahodové muffiny II.

Brokolicová polévka se sýrem a máslovými krutony

Brokolicová polévka se sýrem a…

Indický chléb (Naan / Chapati)

Indický chléb (Naan / Chapati)

Masové kostky (nudličky) v paprikovo-smetanové omáčce "Paprikáš"

Masové kostky (nudličky) v paprikovo…

Bramborové muffiny se slaninou

Bramborové muffiny se slaninou

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Spaghetti aglio olio e peperoncino

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

60
Havajská řepa
Havajská řepa
35
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Toskánská polévka
Toskánská polévka
17
Houbové rizoto se sýrem
Houbové rizoto se sýrem

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

Deppova bývalka Amber Heardová: Porodila dvojčata!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Výborná škvarková pomazánka
Výborná škvarková pomazánka
Výborná tvarohová pomazánka
Výborná tvarohová pomazánka
Výborná vánočka nebo mazanec, lze upéct i v pekárně
Výborná vánočka nebo mazanec, lze upéct…
Výborné buchty
Výborné buchty
Výborné domácí Koka sušenky
Výborné domácí Koka sušenky
Výborné hrníčkové knedle
Výborné hrníčkové knedle
  • Recepty.cz
  • Výborné ananasové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact