Nejdřív necháme 2 kusy Tilapie romzrnout. Až na nich nebude led,můžeme si na pánvičce nechat rozpustit margarín či máslo,poté vlijeme půl šálku vody. Jídlo je dietní proto nepoužijte žádné oleje a hlavně ne sádlo.
2
Na pánev vložíme oba kousky ryby a chvíli opékáme. Posypeme vrchní strany Tilapie (ty které se neopékají) solí,kořením na ryby(můžete použít i jiná koření dle libosti) a majoránkou,tak aby vám to chutnalo.
3
Opékáme ještě tak 7-10 minut do zlatova a poté otočíme už kořeněné strany dolů. Nyní stejně okořeníme již opečenoé strany a necháme rybu na pánvičce dalších 7-10 minut. Podle potřeby dolijeme vodu či přidáme margarín (nebo máslo).
4
Podáváme s různými přílohami jako např.: bramborová kaše,vařené brambory,rýže,zelenina nebo pečivo.
5
Já osobně jsem si k rybě vzala chlebík.
6
Doufám že můj recept využijete nejen při dietě a různých střevních potížích,na což se tento recept hodí nejvíc. Přeji vám dobrou chuť !