• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Výborná pizza
Napište svůj komentář k receptu

Výborná pizza

autor: monnaa
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 23
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výborná pizza
Výborná pizza
Výborná pizza
Výborná pizza
Výborná pizza
Výborná pizza
Výborná pizza
Výborná pizza
Výborná pizza
Výborná pizza
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 150
      g hladká mouka
    • 150
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička cukr krystal
    • 1
      lžička sůl
    • 150
      ml vlažná voda
    • 2
      lžička sušené droždí

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady a uhněteme hladké těsto. Necháme chvilku odpočinout, těsto rozdělíme na 2 poloviny, z nichž budeme mít 2 krásné pizzy, těsto vyválíme a položíme na pečící papír - potřeme olejem, protlakem, posypeme kořením na pizzu (bazalka, oregano) a pak co máme rádi (sýr, šunka...) a dáme na plech.
2
Pečeme ve vyhřáté troubě na 220°C 12 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské těsto a výborná pizza

Italské těsto a výborná pizza

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • monnaa
    monnaa | 31. 3. 2018 15:00

    Děkujuuuu ♥

  • Camelka | 22. 12. 2017 17:09

    super bomba !!!

  • pytrysek | 31. 7. 2017 20:06

    Dnes večer jsem vyzkoušela tento recept a všem, včetně dět moc chutnala. :)

  • Alcanzara | 30. 10. 2014 14:55

    Úplně sqvělá, lepší už být nemuže ;-) to byla dobrutka, dík <3

  • monnaa
    monnaa | 20. 7. 2013 16:55

    množství těsta v receptu je na 2 pizzy. Pokuď to myslíte takle

  • martina | 12. 7. 2013 11:30

    kolik porcí je na jednu pizzu? :-\

  • monnaa
    monnaa | 19. 5. 2013 16:04

    To je super. Děkuju. :-)

  • MarilynM2
    MarilynM2 | 12. 5. 2013 12:36

    výborná.. já nechala chvilku - hoďku a super 8-)

  • monnaa
    monnaa | 31. 12. 2012 11:01

    tak já nechávám třeba 10 min. Někdy vůbec. :) :-) :-) Taky jde těsto nechat v igelitovém sáčku do druhého dne v lednici a pak v pohodě použít. U nás se teda zdělá hned :)

  • Bopik | 28. 12. 2012 17:54

    nechám odpočinout než nakrájím rajčata, cibuli a žampiony :) odhadem tak 5minut

  • Lenka B. | 28. 10. 2012 22:28

    Chtěla bych pizzu vyzkoušet, ale nevím jak dlouho znamená - necháme chvilku odpočinout těsto .... (chvilka je u každého jiná). Děkuji

  • monnaa
    monnaa | 18. 7. 2012 14:01

    To jsem ráda, že chutná a že jste spokojeni. Já dělám každou chvilku - u nás je moc oblíbená :-)

  • Josef | 14. 7. 2012 15:55

    Jednoduché a super. Těsto je fakt perfektně tenké a drží. Dělal jsem ve staré panelákové plynové troubě na 4 cca. 15-20 min, jenom ze spodu. Doporučuji a přeji dobrou chuť! 8-)

  • Riči | 14. 6. 2012 13:15

    Páni,tak toto bolo naozaj fajn,super cesto a to som skúšal už niekoľko variant. Mám nového cestového favorita, určite doporučujem urobiť.

  • monnaa
    monnaa | 3. 1. 2012 10:13

    To je moc dobře. Taky mám na ní ráda to, že je tenoučká. :-) Tak ať stále chutná :-) Monika

  • Bopik | 30. 11. 2011 10:24

    Není zač, já děkuji :) Pizzu ted dělávám pravidelně, povede se vždy. I moje mamka, která pizzu nemusí si ji jednou sama poručila.. Prohlásila, že tak tenké a dobré těsto, není často ani v restauraci :)

  • monnaa
    monnaa | 19. 11. 2011 14:02

    Jéé, tak to jsem moc ráda. U nás je to moc oblíbené :-) Dělám jí manželovi každou chvilku :-) Děkuji za hodnocení. :-) Monča

  • Bopik | 29. 8. 2011 18:50

    Dnes jsem vyzkoušela, pizzu jsem dělala poprvé. Když jsem smíchala suroviny bála jsem se že z toho hladké těsto nikdy nebude, ale po chvíli bylo těsto krásně hladké, vůbec se nelepilo, pracovalo se s ním jedna básen. Rozdělila jsem těsto na dvě části a opravdu z toho byly 2 pěkné pizzy. Pekla jsem v horkovzdušné troubě na program Pizza, tedy 190stupnů a na nejnižším roštu, doba pečení 8-10minut a stačilo to. Chtěla jsem pizzu vyfotit ale zmizla dřív než jsem došla pro foťák. Známkuji za 1 a už se těším až uvařím znovu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hladká mouka Polohrubá mouka Sůl Sušené droždí Vlažná voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Jarní vajíčková pomazánka

Jarní vajíčková pomazánka

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Boloňský guláš na zítra

Boloňský guláš na zítra

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Masové koule na zelenině

Masové koule na zelenině

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Základní těsto na koblihy

Základní těsto na koblihy

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

224
Linecké cukroví krok za krokem
Linecké cukroví krok za…
40
Bramborové placky s brokolicí a pórkem
Bramborové placky s…
40
Karbanátek z quinoy
Karbanátek z quinoy
28
Zapečené croissanty s krémovým sýrem a ovocem
Zapečené croissanty s…
28
Kokosky s marmeládou
Kokosky s marmeládou

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Výborná kefírovka
Výborná kefírovka
Výborná omáčka na špagetky
Výborná omáčka na špagetky
Výborná ořechová bábovka
Výborná ořechová bábovka
Výborná rychlá hrnková buchta
Výborná rychlá hrnková buchta
Výborná škvarková pomazánka
Výborná škvarková pomazánka
Výborná tvarohová pomazánka
Výborná tvarohová pomazánka
  • Recepty.cz
  • Výborná pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact