Rohlíky nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle a promícháme s rozšlehanými vejci, na kostičky nakrájeným masem a nakrájenými bylinkami. Osolíme a opepříme. Těsto vlijeme do vymazaného pekáčku a pečeme asi 40 minut při teplotě 150 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
kuchyňskyterorista
|15. 4. 2011 11:00
já znám bezmasou nádivku, jako přílohu...... :-X
ema kessner
|19. 3. 2008 07:46
nádivka, nebo-li hlavnička, je vždy s uzeným masem!!!obecně platí, že na 1 rohlík patří 10 dkg masa a 1 vejce.
Janita
|6. 10. 2006 13:45
jé, konečně dobrá a jednoduchá nádivka.z uzenym masem jsme ještě nezkoušeli.... dělám ji uplně stejně, jen místo uzeného masa a másla použiji špek, nebo anglickou; a samozřejmě hodně bylinek :-)