Předem si uděláme drobenku klasickým způsobem, očistíme a nakrájíme ovoce dle chuti (já osobně nejvíce používám: ostružiny, borůvky, hroznové víno, jahody, hrušky, jablka...).
2
Pak si všechny ingredience dáme do mísy (nesmíme zapomenout oddělit bílky zvlášť) a důkladně promícháme. Poté opatrně vmícháme našlehanou pěnu z bílků.
3
Těsto nalijeme na plech (já používám na plech pečící papír). Těsto rovnoměrně rozetřeme na celý plech, naskládáme na povrh předem očištěné a nakrájené ovoce a nakonec posypeme též předem připravenou drobenkou (tou nešetřete). ;-)
4
Nakonec dáme do předem vyhřáté trouby a pečeme v závislosti na druhu trouby. Já mám elektrickou troubu a peču buchtu na 170–180°C cca 25–30 minut.
5
Před podáváním pocukrujeme moučkovým cukrem. Dobrou chuť!