• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Výborná drobenková buchta
Napište svůj komentář k receptu

Výborná drobenková buchta

autor: GoodWorthy
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 47
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Výborná drobenková buchta
Výborná drobenková buchta
Výborná drobenková buchta
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 400
      g čerstvé ovoce
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1
      hrnek mléko plnotučné
    • 125
      ml olej
    • 2
      ks prášek do pečiva
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Předem si uděláme drobenku klasickým způsobem, očistíme a nakrájíme ovoce dle chuti (já osobně nejvíce používám: ostružiny, borůvky, hroznové víno, jahody, hrušky, jablka...).
2
Pak si všechny ingredience dáme do mísy (nesmíme zapomenout oddělit bílky zvlášť) a důkladně promícháme. Poté opatrně vmícháme našlehanou pěnu z bílků.
3
Těsto nalijeme na plech (já používám na plech pečící papír). Těsto rovnoměrně rozetřeme na celý plech, naskládáme na povrh předem očištěné a nakrájené ovoce a nakonec posypeme též předem připravenou drobenkou (tou nešetřete). ;-)
4
Nakonec dáme do předem vyhřáté trouby a pečeme v závislosti na druhu trouby. Já mám elektrickou troubu a peču buchtu na 170–180°C cca 25–30 minut.
5
Před podáváním pocukrujeme moučkovým cukrem. Dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Drobenková bublanina

Drobenková bublanina

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná rychlá hrnková buchta

Výborná kefírovka

Výborná kefírovka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé ovoce Cukr krystal Hladká mouka Mléko plnotučné Olej Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Nokerle s vajíčkem

Nokerle s vajíčkem

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou omáčkou

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

Jablečný povidlovník - mokrý koláč

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Budapešťská pomazánka (nízkotučná)

Plec pečená (nejen) se zelím

Plec pečená (nejen) se zelím

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
18
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Nudle s hovězím masem a…
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

Jana Paulová oslavila 50 let vztahu s manželem: Neuvěřitelná zpověď! Kvůli muži utekla z domova

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

VVV - Velice Vydařené Vepřové
VVV - Velice Vydařené Vepřové
Vyběhlík
Vyběhlík
Vyběhlík
Vyběhlík
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Výborná holandská omáčka ala svíčková
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná kefírovka
Výborná kefírovka
  • Recepty.cz
  • Výborná drobenková buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact