I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hovězí na červeném víně
Pizza – Langoše
Meteník
Bramborovo-houskové knedlíky
Vánočka - třená
Cottage sardinky - pomazánka
Patizonová (kedlubnová) minutka
Masové závitky (nejen) se zelím
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…
Snídaňová tortilla
Španělské „španělské ptáčky“…