I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecký koláč s jablky a drobenkou
Řecký salát a la ENKI
Třešňový závin
Králík na houbách a hořčici
Kokosová žmolenka (drobenka)
Vepřová líčka na červeném víně s…
Pórková lehká polévka
Kefírový koláč s ořechy
Jahodový džem podle Dity P.
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z červené čočky
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone