I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře „strejdy z Hlinska“
Květákový nákyp s kuřecím masem
Vídeňská vařená bábovka
Avokádový salát k večeři
Mřížkový dýňový koláč
Salámová Pizza z listového těsta
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Bun bo Nam Bo
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka