I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Delikatesní salát
Celozrnné sušenky
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Jahodové tiramisu II.
Gulášová polévka z předního hovězího…
Palačinkové rolky (roládky)
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Svíčková dle Ládi Hrušky
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky