I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hraběnčiny řezy II.
Švestkový koláč nohama nahoru
Zeleninová rýže
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Halušky se špenátem
Penne s tuňákem a kukuřicí
Cuketová směs s uzeninou
Pikant salát
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Brokolicová polévka se smetanou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky