I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italské kuře
Gurmánské smažené řízky
Cuketový kotlík
Vdolky pečené v troubě
Krabí pomazánka od Camm
Hovězí vývar s nudlemi
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Puding s chia semínky a pomerančem
Těstoviny s pečenými rajčaty
Minestrone
Domácí kečup
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…