I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený sýr bez smažení
Velikonoční jidáše
Hermelínka-pomazánka
Králičí stehna pečená velmi pomalu
Dýňový koláč famózní
Francouzské brambory - bez vaření
Mexický salát Pico de Gallo
Bábovka z kefíru hrníčková
Bazalková pasta / pesto
Masové kuličky s pečenou dýní a…
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake