I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní salát - vitamínová bomba
Kuřecí stehýnka na medu II.
Pařížské rohlíčky IV.
Lahodná cizrna s česnekem
Čokoládový dortík
Bramborový koláč s tuňákem
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Italské Tiramisu (Florencie)
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér