I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatranské kuře
Žravé řezy
Velikonoční syrek
Ravioli s náplní
Salsa guacamole
Majonéza ze zakysané smetany
Trubičky
Hermelínové ranečky se zeleninou
Šťavnatá hovězí roláda s mletým masem
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou