I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na smetaně II.
Senzační řezy z velkého plechu
Meruňkový koláč se smetanovou peřinou
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Francouzský křehký jablečný koláč
Babiččina zbojnická pečeně
Jednoduché špecle se zelím a masem
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Dort z OREO sušenek
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem