I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krkovička
Borůvkový koláč s ořechovou posypkou
Čokoládová bábovka bez vajec
Bulharské řezy
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Rychlá kávová zrna
Medové-ořechové řezy
Čokoládové sušenky
Čočková polévka
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Kuskus s rajčaty a mátou
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone