I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně se špenátem
Bábovka z jogurtu
Olivová pomazánka
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Caprese z červené řepy
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Masová minutka s řapíkatým celerem
Okurkovo-špenátové smoothie
Kotlety plněné kysaným zelím
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví