I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažená plněná vejce
Čaj ze sušených šípků
Máslová bábovka
Nepečený jablkový dort
Pikantní nakládaný hermelín II.
Alsaský jablečný koláč
Makové koláčky
Tvarohové placky
Oreo muffiny
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake