I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodové řezy z Galaretky
Perník z perníků-nepečené
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Palačinky se šunkou a vejci
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Kořeněné chipsy z hlívy
Domácí plněná roláda z mletého masa
Hovězí sekaná Wellington
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka