I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablka v županu
Prezidentské maso
Nutelové řezy s vůní skořice
Játrové knedlíčky
Kapustová polévka s bramborem
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Dalamánky z chleba
Vegetariánský guláš
Bramborové placky (nejen) se zelím
Losos v sezamu s nudlemi
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hrušková povidla
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Cuketové placičky
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou
Ratatouille IV.