I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné muffiny
Květákový nákyp s kuřecím masem
Ořechové řezy ledové - cukroví
Jahodové pokušení
Norský dresing na zeleninové saláty
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Margot dort - lehoučký
Jablkový koláč s čokoládovou polevou
Portobello s nivou a šunkou
Lepenice s trhaným uzeným
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou