I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemná tvarohová pomazánka
Buchta nebo bábovka ze šlehačky
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Kuřecí směs s bramboráčky
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Makronky se třemi náplněmi
Španělské „španělské ptáčky“…
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Zapečené brambory s uzeným
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi