I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Mleté maso zapečené s bramborem,…
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Omáčka "šufrung" na špagety
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Ledový salát s okurkou a mátou
Bystřická kyselica
Kakaové išelky
Rumové kuličky s kokosem
Sněhové pusinky
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Vosí hnízda III.
Madlenky
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles