I ze skromných surovin lze vyčarovat poctivá jídla, po kterých se vám budou dělat boule za ušima. Příkladem je tento recept původem z Krokonoš.
RADA: Sladké recepty z krajových kuchařek
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Krupicový nákyp s jablky
Piškotový nákyp se švestkovým kompotem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety na česnekovém másle
Drožďové knedlíčky do polévky
Slaný koláč s rajčaty a mozzarellou
Mrkvová pomazánka
Koláč švestkový s drobenkou
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Banánová roláda s margotkou
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou